ארוע מעניין: פורים אלף לילה ולילה
מגדלי הים התיכון לא נחים לרגע! לרגל חג פורים החלטנו לעשו פעילות משמחת לדיירים שלנו שהם לא ישכחו במהרה. החלטנו לעשות להם מסיבה בלתי נשכחת.
מסיבת פורים במגדלים בבת ים נשאה אופי של סיפור אגדות אלף לילה ולילה. את הערב פתחנו בלובי ב' עם מגדת עתידות וקוראת בקלפים ודוכן מלא אביזרים לשימוש כלל הדיירים שלא מצאו לעצמם תחפושת יחד עם עמדת איפור במקום. עמדות אל שימשו את הדיירים ללבישת תחפושות או לאיפור. למטה ברחבת הכניסה לאולם הגדול היו לחמניות עם נקניקיות ורטבים וכן כוסות פונצ' להיטיב לבנו ביין לכבוד החג.
אנחנו החלטנו להעביר מסר לדיירים, כי דיור מוגן יוקרתי הוא לא דבר של מה בכך, לא משדרים רק יוקרה אלא גם עושים בפועל פעילויות. בני גיל הזהב לא ישבו בצד יותר, יש להם מקום, הם בעלי משמעות ואפשר לעשות הכל בגיל הזה זה רק עניין של מחשבה ותפיסת עולם.
האולם היה מקושט להפליא כארמון מן האגדות והאנשים התיישבו מסביב לשולחנות כמנהג חפלה מזרחית. על השולחנות המקושטים והצבעוניים היו בקבוקי שתיה קלה וכיבודים. פתחנו את הערב בתצוגת התחפושות שעמדו לשיפוט על ידי צוות שיפוט מקרב הדיירים. יש דיירים שהשקיעו כל כך בתחפושות שהיה קשה להכיר בהם ולדעת מי עומד מתחת לתחפושת. כל התחפושות עמוד לתחרות קשה עם מנצחים במקומות ראשונים.
התחפושות היו משעשעות ביותר והיה ממש נחמד לראות את כולם מחופשים במלא הרצינות. המופע המרכזי של הערב כלל הופעת מחול של 11 רקדניות בטן . כולם נשארו עד הסוף כדי ליהנות מהמופע הזה. הן החליפו תלבושות בערך 6 או 7 פעמים והתלבושות היו מרהיבות. בסוף המופע האמנותי הכרזנו על הזוכים בתחרות התחפושות והמשכנו במסיבת ריקודים נהדרת. היה ממש כיף – כולנו נהנינו.