שתפו שלחו במייל הדפיסו

מתלבטים לגבי דיור מוגן? עכשיו זו ההזדמנות לנסות לפני שמחליטים

שוקלים מעבר לדיור מוגן אבל מתקשים לקבל החלטה? עם המבצע החדש של מגדלי הים התיכון, קודם מנסים ורק אז מחליטים. אל תפספסו את הזדמנות לגלות למה כל כך מעניין לחיות פה.

הרצון לחוות חוויות, להכיר אנשים חדשים ולהתרגש בכל בוקר ממה שמצפה לנו, משותף לרבים מבני גיל הזהב. חלק לא מבוטל מהם מגיעים אל הגיל השלישי עם האנרגיה, העצמאות והסקרנות שאפיינו אותם תמיד, ולכן שמחים לכל הזדמנות לגוון, ללמוד ולהרחיב אופקים. בית דיור מוגן עשוי להיות המסגרת המתאימה להגשמת המטרות הללו ורבות אחרות, אבל הלבטים שסובבים סביב מעבר אליו הם נפוצים ומובנים.

אנשים רבים מגיעים אל גיל פרישה עם רצון להתנהל באופן עצמאי, אבל מתקשים באספקטים מסוימים שקשורים בניהול הבית. אחרים נתקלים באתגר בהיבט החברתי, לאור העובדה שהמעגל החברתי שלהם הצטמצם ובני המשפחה לא תמיד גרים בסביבה. הפתרון הנוח שמציע הדיור המוגן נשמע אטרקטיבי, אבל חלקם חוששים ממכירת הדירה שלהם עבור פתרון שהם עדיין לא ניסו. לעתים הילדים שלהם הם אלה שמתקשים לקבל את ההחלטה, לאור המחשבה מה יעשו במקרה שההורה ייתקל בקשיי הסתגלות.

מפסיקים להתלבט, מתחילים ליהנות מהחיים

בתי דיור מוגן הפכו לבחירה הראשונה של רבים מבני הגיל השלישי, ולא במקרה. המתקדמים שבהם מתבססים על השילוב החשוב כל כך של סביבת מגורים מפנקת, השגחה רפואית צמודה וסדר יום חוויתי, לצד מעגל חברתי של אנשים שחולקים מגוון תחומי עניין ואהבה גדולה לחיים. במילים אחרות, כל מה שנחוץ כדי שאף פעם לא יהיה משעמם. ועם זאת, את כל היתרונות הללו מגלים בפועל רק כשנחשפים אליהם מקרוב. כך שאפשר גם להבין את ההתלבטות של מי שהתרגל כבר לצורת חיים מסוימת, לסביבת מגורים מוכרת וללוח זמנים קבוע.

במגדלי הים התיכון אנחנו שמים דגש על סטנדרט מגורים ברמה הגבוהה ביותר, שכולל דירות מרוהטות ומפנקות, פעילויות תרבות מגוונות, חוגים שמותאמים לדיירים שלנו, צוות מקצועי ושכנים שהופכים למשפחה. מצד שני, אנחנו מבינים שלא תמיד קל להתחייב אל סדר יום שונה, סביבה חדשה ומעגל חברתי שעדיין לא מכירים. מכיוון שמדובר בהחלטה לא פשוטה בכלל, הן עבור הדיירים עצמם והן עבור הסובבים אותם, החלטנו לספק מענה מותאם וחדשני שיגרום גם לכם להפסיק להתלבט.

קודם מנסים – אחר כך מחליטים

אם גם אתם מתמודדים עם החסמים שתיארנו ומתקשים לקבל החלטה, ה"נופשון" של מגדלי הים התיכון הוא בדיוק הפתרון שחיפשתם. "נופשון" הוא המבצע החדש שמוצע בבתי הרשת, ומאפשר למתעניינים להתנסות במגורים במגדלים למשך שלושה חודשים. איך זה עובד? אתם מגיעים לדירה מרוהטת לחלוטין באחד מהבתים שלנו, משלמים עלות חודשית בעבור השהות, ונהנים מחוויית המגורים המלאה במגדלי הים התיכון – דירה שמותאמת לצרכים שלכם, חדר כושר, בריכה, אירועי תרבות, חוגים, ספורט ופעילויות חברתיות.

רק אחרי שלושה חודשים, במהלכם תכירו לעומק את סגנון המגורים במגדלים, תחליטו אם תרצו להפוך לדיירים מן המניין. הגעתם למסקנה שאתם מעוניינים להמשיך וליהנות מהמגורים במגדלים? מעולה. בשלב הבא תוכלו לבחור את הדירה הקבועה שלכם, ולשלם בהתאם למסלול הרלוונטי.

למי כדאי לנסות את ה"נופשון"?

מבצע "נופשון" הוא הפתרון המושלם לכל מי שמעוניין לבחון את המעבר לדיור מוגן, תוך הפחתת החשש מביצוע שינוי משמעותי בשלב זה בחייו. למי שמתחבר לתפיסת העולם "מעניין לחיות פה", שדוגלת בחוויות חדשות, הנאה מהחיים ושילוב בין גוף ונפש בריאים, ולמי שעבורו הגיל הוא רק מספר. למי שתמיד חלם להתעורר מול נופי ירושלים, שרוצה להתחיל כל בוקר בחוף בת ים או שמעוניין להכיר את אחד מיתר בתי הרשת.

המגורים בדירות המשתתפות במבצע "נופשון" מוצעים בכל אחד מהמגדלים שלנו, אבל על בסיס מקום פנוי בלבד. כך שאם אתם מתעניינים בחוויית המגורים האיכותית של מגדלי הים התיכון, אל תפספסו את ההזדמנות שלכם. הצטרפו אלינו כבר עכשיו, ותוכלו לגלות בעצמכם למה כל כך מעניין לחיות פה.

צרו עמנו קשר