שבוע הספר בבית בירושלים: מועדון הקריאה של ברברה שמע ממליץ על הספרים האהובים
-
-
-
-
-
-
- שבוע הספר, המתחיל היום, הוא לא רק אירוע שנתי, אלא אורח חיים עבור הדיירת ברברה שמע, שהקימה את "מועדון הספר הטוב" בבית בירושלים. לאחר שחשה ריקנות וחוסר שביעות רצון עם סיום כל ספר. לכן החליטה לקחת את אהבתה לקריאה צעד קדימה ופתחה שני מועדוני קריאה בבית: אחד באנגלית ואחר בעברית. "אני נהנית מהחברה, מהדיון ומהנקודות שעולות, למפגש באים מגוון של דיירים עם נקודות מבט שונות שנותנים זוויות שונות לסיפורים. כולם יוצאים בתחושה שנהנו מהספר והמפגש מעשיר את כל המשתתפים."
לכבוד שבוע הספר, חברות המועדון ממליצות על ארבעת הספרים הכי טובים שקראו
החנות למכשירי כתיבה בטהרן מאת מרג'אן כמאלי – רומן מרגש על אהבה, אובדן וגורל, המתרחש בין ארצות הברית של ימינו לטהראן של ימי המהפכה. "הספר פותח צוהר לעולם שאיננו מכירים ומציג כיצד האדם הפשוט מגיב למהפכה בטהראן.
"השושבין מאת סביון ליברכט – סיפור מרתק במרכזו חידה המעוררת סקרנות ודיון. הסיפור עוקב אחר מיכה, סופר צללים לשעבר, המקבל הזמנה מפתיעה מישראל מאישה שפגש בילדותו. הזיכרונות הנשכחים והגילוי המטלטל בסוף הביקור מעוררים עניין רב. "סיפור שמותח ומרגש."
שירת סרטני הנהר מאת דליה אוונס – רב-מכר על פגישתה של קאיה, צעירה חזקה ובודדה, עם שני צעירים מהכפר. הספר מותח ומרגש, חושף את הצדדים האפלים של החברה ואת כוחה של הנפש האנושית. "פשוט סיפור חכם על בדידות והתבגרות."
שיעורים בכימיה מאת בוני גרמוס – סיפור העצמה נשית על כימאית שהופכת לכוכבת טלוויזיה בשנות ה-60. חברות המועדון ממליצות על הספר בזכות ההומור שבו והדמות הראשית שקל להזדהות איתה.
-
-
-
-
-